Naam *
E-mailadres *
Bericht *
Code *

Davy Van de Vijver

Tue 9 October 2018, 11:47

Bij deze wil ik jullie bedanken voor de fijne en leerrijke zaterdagnamiddag die we hebben ervaren in de Luminusarena. Heel onze ploeg was onder de indruk. Je ervaart dat iedereen van jullie team 100% achter hetgeen ze doen staan, absolute topklasse! Het stadion ademt voetbal uit , zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Genk is niet alleen van sportieve topklasse maar het hele team errond is van absolute wereldklasse. Goe bezig , doe zo verder!

Bianca Kenter

Sun 15 November 2015, 22:03

Goalmine is heel leuk gemaakt. Zeer informatief en voor de kinderen interactief gehouden waardoor aandacht blijft. Super enthousiaste medewerker, met een waar clubhart vol verhalen! Bedankt!

Danny Peters

Wed 24 September 2014, 13:54

Toevallig eens binnengewandeld en zeer aangenaam verrast door de leuke opzet van het geheel. Heel interactief en leerzaam voor alle leeftijden.

Gunter Lambrichts

Sun 6 October 2013, 02:54

Fantastische namiddag bij KRC Genk met Rap-Op-Stap. Was een zeer interessante rondleiding én zeer uitgebreide en interessante uitleg over het stadion. Nadien nog een even zeer interessant bezoek aan GoalMine, met zeer interessante zaken én nostalgische terugblikken. Het interactief gedeelte sloeg nog het meeste aan! Dank aan Lucienne Vanhove voor de rondleiding én de zeer interessante uitleg, en dank aan (wiens naam mij nu ontsnapt) diegene die ons daarna wegwijs maakte in GoalMine. FORZA GENK!

U11A R. Cappellen FC

Mon 3 December 2012, 11:00

Langs deze weg wil ik uit naam van onze spelers en begeleiders de club KRC Genk, stadiongids Michel en u in het bijzonder danken voor de gastvrijheid en de geweldige namiddag en avond die de U11A van R. Cappellen FC vorige zaterdag hebben beleefd in de Cristal Arena. Wij wensen KRC Genk veel succes toe voor de rest van het seizoen en zullen het niet nalaten om reclame te maken bij onze andere jeugdteams!

Don Bosco Sint Denijs Westrem

Mon 3 December 2012, 11:00

We waren met onze leerlingen van Don Bosco Sint-Denijs-Westrem op bezoek bij jullie vandaag. Het was een mooie rondleiding en we hebben er allemaal van genoten. Bedankt voor de inzet en het geduld. mvg Luc Janssens

Mon 3 December 2012, 11:00

ik ben daarstraks naar goalmine geweest. supercool!!!

jarno helmich

Mon 3 December 2012, 11:00

wij zijn vandaag met de school naar het stadion krc genk geweest en dat was heel leuk ik had 3 keer geschkoort bij balliy sjiek he

Stefanie

Mon 3 December 2012, 11:00

Fantastisch museum! je wordt er vriendelijk onthaal, de stadiontour die ik heb gedaan was zeer leerrijk! ik zou er zeker nog eens terug heengaan, ik wist al wat van krc genk en nu nog meer! i love racing genk!

Neos Hoeselt

Mon 3 December 2012, 11:00

Neos Hoeselt ging op dinsdag 23 februari - met meer dan 50 enthousiastelingen - KRC Genk van hééééééél dichtbij bekijken. Het onthaal was een 1ste klasser waardig. Bij het binnenkomen de ene blinkende beker na de andere. Een korte film over ‘speciale KRC Genk momenten’ waarvan de echte voetballiefhebber nog kippenvel krijgt: wie vergeet de doelpunten en de juichende supportersmassa telkens Genk ‘kampioen speelde.’ Kastjes vol nostalgie, met uitleg over THOR en Winterslag én de invloed van de mijnen. Met spelers van ‘toen’ die hun verhaal vertelden, met voetbaluitrustingen die museumstukken genoemd mogen worden. We kregen een elektronisch zicht op frequente fracturen bij voetballers: ingenieus! Vervolgens ‘penalties sjotten’ (of proberen dan toch) … en dan begon de rondleiding. Eén van de gidsen was de alomgekende ‘Joe Berluck’, radiomaker, DJ, … 81 jaar oud, en of hij ons heeft weten te boeien: de dames en de heren hebben werkelijk aan zijn lippen gehangen. Het stadion is imposant. Het gebeuren errond is een heuse onderneming. Degenen die dachten dat 22 spelers, een bal en een ‘arbiter’ volstaan om te voetballen hebben het mis. Er komt meer bij kijken, gevoelig meer: indeling van tribunes en zitplaatsen, loges (de een al luxueuzer dan de andere), catering, dranken natuurlijk, security, een verwarmde grasmat, verlichting, reuze TV schermen – de dames onder ons dachten aan het onderhoud van al die lokalen: ’t was overal heel erg netjes - én héél véél vrijwilligers. Een rondleiding van dik 2 uur, en we hebben ons geen enkele seconde verveeld. Met een gevoel van – ’t is goed geregeld daar bij KRC Genk – hebben we in het Themacafé met dank afscheid genomen. Neos Hoeselt duimt voor KRC Genk.
< Vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende >