Naam *
E-mailadres *
Bericht *
Code *

FC Vacresse

ma 3 december 2012, 11:00

Je vous remercie de l'excellent acceuil qui a été réservé au groupe du FC Vacresse hier mercredi. Les enfants étaient enchantés de la visite et garderont un excellent souvenir du KRC Genk.

Familie Vanwinkel - Maastricht

ma 3 december 2012, 11:00

Wat een fijne manier om onze zondagmiddag door te brengen. Echt een verrassend mooi uitgewerkt geheel. Bedankt voor de fijne ontvangst. Zowel oma als opa als onze kids hebben zich schitterend geamuseerd. En oma heeft gewonnen met de strafschoppen !!!

Erik Maasmechelen

ma 3 december 2012, 11:00

We hebben ons echt schitterend geamuseerd in GoalMine. Fijn om Logan Bailly eens te kunnen vloeren ! ;-) Dat hadden we echt nooit verwacht, zo een schitterende belevenis.

Luc - Hasselt

ma 3 december 2012, 11:00

Plezant en leerrijk !

Stedelijk Jeugdwerk Leuven

ma 3 december 2012, 11:00

Onze tieners waren erg enthousiast en vonden het super leuk! Jammer dat er niet meer tieners waren ingeschreven. Maar voor ons het belangrijkste dat diegene die er waren het leuk vonden! Bedankt!

LOI Balen

ma 3 december 2012, 11:00

We waren gisteren met LOI Balen op daguitstap, georganiseerd via uw diensten. We willen jullie bedanken voor de zeer goede organisatie. Zeker de gids in het stadion verdient onze appreciatie.

Eddy Van Assche, Jong Zulte

ma 3 december 2012, 11:00

Beste Jon, Bij deze wil ik jou en ook jullie beminnelijke Michel Dirix van harte bedanken voor deze unieke belevenis die we met onze groep mochten beleven ! De begeestering die Michel uitstraalde tijdens zijn rondleiding was uniek, gelieve hem dan ook nogmaals onze felicitaties over te maken. Behalve het barre weer, en voor jullie misschien de uitslag ;-) was dit een perfecte dag voor onze spelertjes waarin alles - echt wel - tot in de puntjes en feilloos geregeld was ! Ik zal dan ook niet nalaten om GoalMine en jullie initiatieven in onze regio te verkondigen als een aanrader ! Je zal vermoedelijk nog wel aanvragen krijgen uit het verre Zuid West Vlaanderen !

VK Holsbeek

ma 3 december 2012, 11:00

Uit naam van al onze miniemen bedankt voor de fijne dag die we mochten beleven… en we hebben op onze website www.u13holsbeek.be een kort stukje gezet…meer komt nog

berny vander veken

ma 3 december 2012, 11:00

hey jon ik heb echt genoten van die rondleiding in de cristal arena en het bezoek aan goalmine. het was heel interessant en vooral die penalty's trappen tegen bailly daar kan je werkelijk een hele dag aan zitten als je wil

Sarah Crabbé

ma 3 december 2012, 11:00

Bedankt voor de fijne ontvangst. Tis echt een heel leuk museum. Super dat we even een kijkje mochten nemen in de statribune! En bedankt voor de tip: het eten in het themacafé was echt super! Kortom: een geslaagde dag in Genk achter de rug!
< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Volgende >